ארועים ותערוכות

במסגרת פסטיבל ״מסעדות פתוחות״ שייערך בירושלים, יתקיים בבית הנסן פאנל יזמיות קולינריה חרדיות. הנשים ישוחחו על השינויים והתמורות בעולם זה מזווית נשית יזמית. איפה מתבטאים השינויים? איך הם משפיעים על המטבח הביתי ואיך משפיעים על עולם המסעדנות? כיצד משפיעים שינויים אלה על עולם התרבות החרדי? ומה טומן בחובו העתיד? כל זאת דרך נקודת מבט אותנטית וישירה על התרבות והקולינריה החרדית.
להרשמה באתר

משתתפות:
תהילה סיטון, יזמת בעולם הקולינריה, עורכת מגזין האוכל 'טעימות' ומנהלת קהילת הפייסבוק 'פוּדוֹס – פודי'ז שומרי כשרות'.
אפרת ליבפרוינד, שף-קונדיטורית. בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה בחו"ל. מנהלת מגמת קונדיטוריה בדן גורמה תל אביב, בעלת קונדיטוריית בוטיק, כותבת ספרי בישול ומרצה ברחבי העולם במגוון תחומי הגסטרונומיה.
מורן פינטו, שפית ובעלת קייטרינג גורמה, עורכת מדור האוכל באתר 'כיכר השבת', אושית אינסטגרם ויוטיוב.
מיכל זילברשלג, טבחית וקונדיטורית, מייסדת המותג kosher&tasty, בית לסדנאות בישול, אפיה וערבי אירוח.
מנחה: טלי פרקש, עיתונאית Ynet יהדות, מרצה, פובליציסטית ופעילה חברתית.