ארועים ותערוכות

מה ואיך נאכל בעתיד? ומה טומן בחובו הצעד הבא של האכילה?

 Food Techמעצבים, שפים ומדעני מזון נפגשים בערב קולינרי -טכנולוגי אחד שכולו חיבור בין

שעתידים להשפיע על החיים של כולנו., קולינריה, מייצגים אכילים והסטארט-אפים

רוח הזמן והטכנולוגיה מעצבים את האוכל, החומר החשוב והמזין אותנו,  פני האכילה הולכים ומשתנים והאופן בו אנו פוגשים את המזון, את המידע עליו, את הטעם ואת הערכים שהוא חובק הולכים ומשתכללים.

לירון צנחני – (FOOD FORMA) מעצבת, יוצרת ואוצרת בתחום הקולינריה תוביל את הערב בשיתוף עם אסטלה, שף קונדיטור ושוקולטיירית / אנה שפירו, שף קונדיטור /  אוהד קורי, שף, בתערוכה לערב אחד, החוקרת אפשרויות לשימוש בחלבון מן הצומח (Alternative Protein). ותעשה שימוש בחומרים חדשניים להכנת מזונות מזינים עשירים בחלבון מן הצומח .

האירוע במסגרת “מסעדות פתוחות”

בתערוכה תטעמו פרשנות קולינרית לחומרים החדשים שישולבו במיצגים אכילים, פרי שיתוף פעולה של המעצבת עם שפים ושפים קונדיטורים.

מוזמנים להכיר מקרוב את החומרים החדשים המרכיבים את המזון שלנו ,להציץ לעתיד אמנות המטבח עם סטארט-אפים פורצי דרך בתחום האוכל העתידי ולקבל השראה איך ניתן להעשיר את המזונות שלנו  .

האירוע כולל – תערוכה קולינארית -הכרות עם 3 חומרי מזון מתקדמים מעולם ה-  Food Tech

 

מספר המקומות מוגבל, לרשימת ההמתנה לאירוע לחצו כאן