ארועים ותערוכות
ג'אם חנוכה המסורתי של קהילת יוצרי המשחקים הירושלמית חוזר לשנה חמישית! ניפגש בעליית הגג של בית הנסן לכמה ימים של יצירתיות, למידה ומשחקים!
האירוע מופק ע"י קהילת MakeGamesJLM בשיתוף עם העזבון התרבותי של אפרים קישון ז״ל.
 
מה זה גיים ג'אם בכלל?

 

אתם יודעים מה זה האקתון, אז כזה, רק למשחקים! זה אירוע שנפרס על יומיים שלמים של עשייה בהם חווים את כל השלבים של יצירת משחק – מהתכנון ועד שלב הפוליש. ג'אם זה מקום ללמוד כלים חדשים, להוסיפם לפורטפוליו, להכיר אנשים ולחלוק אתם את התשוקה ליצירת משחקים.
 
למי מתאים האירוע?

 

האירוע מתאים למפתחים, אנשי בינה מלאכותית, מעצבים, אנשי סאונד, תסריטאים וכל מי שמתעניין ביצירת משחקי מחשב.

 

האירוע מיועד למתחילים ומנוסים כאחד, יהיו בו מנטורים שיסתובבו בין המשתתפים ויעזרו לקבוצות השונות.
מה צריך להביא?

 

– מחשבים וציוד אחר שאתם צריכים

– USB להעברת קבצים בין חברי צוות ביעילות

– נא התקינו את התוכנות שאתם צריכים מראש. לקראת הג'אם נצהיר על הגרסה המומלצת של יוניטי (Unity) – כדי שיהיה סינכרון בין משתתפי הג׳אם.
נתאסף בבית הנסן בערב יום רביעי, 1.1.25, נר שמיני של חנוכה ועד יום שישי, 3.1.25. במסגרת האירוע נעבוד כמעט 48 שעות ברצף ונבנה משחקים מאפס!
תתאפשר לינה בתוך בית הנסן (יש להביא שק שינה אם מעוניינים בכך).

 

הכניסה חופשית, בכפוף להרשמה.

 

 

לפרטים נוספים: דף האירוע בפייסבוק